Posovanje svima dugo godina se bavim organskom proizvodnjom,arhitipskom gradnjom i generalno radim na tome da se izgradi pa recemo jedna vrsta "zadruge" Eko zadruge..sa obnovljivim siseom,energije i same prirode.To je u sustini samoobnovljivo.Na Tari se moze zapoceti to o cemu pisem a nastavak sledi ..kod nas je problem sto postoji blokada i realizacija je teska zbog nas samih a vreme ide elem
Pozdrav svima. Pola života sanjam o sopstevenom imanju. Skupljam novac za neki salaš sa pristojnom količinom zemlje. Prošao sam kroz većinu aspekata renoviranja kuća, pa i izrade radioničkog nameštaja i renoviranja nameštaja za životni prostor. Reciklaža i renovacija su moj pristup. Ali ne odbacujem mogućnost novogradnje... zemunica
Ja sam Mirta. Dopada mi se koncept Markovog Potoka i života u skladu sa permakulturnim principima. Trenutno sam u fazi istraživanja i sticanja znanja. Moj dečko, njegova porodica i ja smo zimus kupili vikendicu na 70 ari placa. Ravničarski je predeo, Mačva, pa to nije neko rešenje na duže staze, ali gajimo baštu bez pesticida i učimo, a na jesen ćemo posaditi voćnjak. Planiramo, kada se još malo izigramo u gradu, da krenemo u ostvarivanje projekta zajednice.
Ja sam Mirta. Dopada mi se koncept Markovog Potoka i života u skladu sa permakulturnim principima. Trenutno sam u fazi istraživanja i sticanja znanja. Moj dečko, njegova porodica i ja smo zimus kupili vikendicu na 70 ari placa. Ravničarski je predeo, Mačva, pa to nije neko rešenje na duže staze, ali gajimo baštu bez pesticida i učimo, a na jesen ćemo posaditi voćnjak. Planiramo, kada se još malo izigramo u gradu, da krenemo u ostvarivanje projekta zajednice.
Pozdrav svima zovem se Marko Popović
zavrsio informatiku, ali bezim sto dalje od racunara u brda i planine sa decom,
2 dece, 8 i 5
Bavimo se proizvodnjom prirodnih preparata na bazi bilja, tinktura i melema, prirodnih šampona.
u potrazi smo za imanjem, problem je sto nismo bas finansijski potkovani.
Pozdrav svima zovem se Marko Popović
zavrsio informatiku, ali bezim sto dalje od racunara u brda i planine sa decom,
2 dece, 8 i 5
Bavimo se proizvodnjom prirodnih preparata na bazi bilja, tinktura i melema, prirodnih šampona.
u potrazi smo za imanjem, problem je sto nismo bas finansijski potkovani.
Dobro nam došao!
Mnogi od nas koji smo prešli u brda smo to učinili upravo preko računara, a mnogi od nas i nastavljamo da neko vreme provodimo ispred njega zbog zarade. Osvežavajuće je videti pristupe koji idu drugim putem. Srećno!
Kupih plac od 4ha u selu kod Požege, ove godine planiram da se preselim sa svojim pčelicama i da za ovu godinu iskopam jezero (ako neko ima iskustva super!), izgradim letnji paviljon, pustim neke životinjice i posadim baštu
Imam 25 god. i bavim se frilansingom (software engineering)...