Skolovanje Van sistema

Kursevi, radionice, knjige, literatura, itd.
Post Reply
markopop
Posts: 3
Joined: 07 Apr 2020, 18:59

Skolovanje Van sistema

Post by markopop »

Pozdrav svima,
postoji grupa roditelja koji su se povezali nakon sto su uvedene odredjene mere odlucili da svoju decu ne salju u drzavne skole, takodje na drugu stranu se ujedinjuju sa drugom grupom ljudi koji misle da skola kao skola ne odgovara njihovoj deci već hoće da svoju decu skoloju na potpuno drugaciji nacin. Ovaj nacin skolovanja je za sad transparentan u smislu da nije za siru javnos iz razloga sto jos uvek nije stvorena kriticna masa za izmena postojeceg zakona kakav sad imamo. Za sad decu upisujemo u americku privatnu skolu od koje dobijamo potvrdu da su deca upisana i kao takva validna je i neosporena od strane drzave, deca na kraju godine polazu ispite i dobijaju potvrde o zavrseniim razredima. Za sad su u grupi oko 300 roditelja i preko 100 upisane dece, ali se sve vise i vise upisuju i udruzuju.

Ukoliko ima pitanja na ovu temu slobodno pisite pitajte, samo bih molio da tema bude zatvorenog tipa u smislu dostupna samo registrovanim korisnicima.

a mozete me kontaktirati i na telefon:
Marko Popović
061/1364590
User avatar
Alek
Gavran
Posts: 47
Joined: 02 Apr 2020, 13:48
Location: Istočna Srbija
Contact:

Re: Skolovanje Van sistema

Post by Alek »

Vrlo zanimljivo.

Da li deca moraju biti prijavljena u određenom mestu da bi se upisali u tu školu, ili mogu širom Srbije?
markopop
Posts: 3
Joined: 07 Apr 2020, 18:59

Re: Skolovanje Van sistema

Post by markopop »

mogu se nalaziti bilo gde, nemoraju biti prijavljena u Srbiji mesto boravka nije bitno. Bitno je da potvrda koju izdaje skola pokriva roditelja zakonski.
Post Reply